Fiza's FotoPage

By: Fiza Asyraf

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 11-Aug-2008 06:52 Email | Share | | Bookmark
DARI AUNI UNTUK SEMUA...

Hi...

Jumpa lagi... Oklah, kali ni nak letak banyak sikit gambar auni..especially kepada yang dah lama tak jumpa auni ..tak tau lah nak kata lain ke tak muka dia..bagi umi & abah sama jer..yang drastically changed cuma rambut jer...Badan auni pun dah susut sekarang ni...nak kata tak makan boleh tahan lah jugak (kalau dibiar boleh habis coklat dalam peti ais tu) ...Hmm..may be zat-zat makanan auni telah diserap oleh umi & abah kot...

Oklah semoga terhibur & terubat rindu semua...

Enjoy!!!




















Friday, 8-Aug-2008 05:56 Email | Share | | Bookmark
Second Entry for today's date

Wah...banyak pulak idea hari ni.. esok lusa tak tau lah pulak. Sebenarnya semalam lagi dah memang ada intension nak masukkan entry ni..Tapi apakan daya kerja banyak..Hari ni ok sikit, rehat pun lama..so, ada lah masa nak membuang masa kat sini...

Hmm...Malam Rabu Hari tu, Team Futsal abah Auni ada futsal match dengan ERA. Malangnya, Abah & Umi punya handphone dan..dan lah ada probs, then tak leh nak snap gambar2.. Nasib baiklah uncle Nagey ade camera yang canggih, so leh lah pinjam. Unfortunately, si kenet Auni tak ikut malam tu (tak berapa sihat lagi..cian ek).

So, untuk lebih lanjut..boleh lah nengok gambar2 yang di attached kan! Result pada malam tu abah auni tak kasi mention kat sini..bukannya apa, sajer nak surprise...Memang surprise lah!!! Tak caya, you have to find out yourself....












Friday, 8-Aug-2008 00:41 Email | Share | | Bookmark
The Latest Auni.....

 
Hmm...sure ramai yang terkezut tengok auni. Kali ni she's no longer a baby. But she always tell me that she's a baby (pretending to cry like a baby). Rambut auni dulu straight..tapi after a year selepas mengalami perubahan cuaca yang mendadak ianya dah mula berketak-ketak dan latest..... tu dia not to mention lah macam mana...tengoklah sendiri (may be kena setting angin kot )..



Thursday, 7-Aug-2008 01:40 Email | Share | | Bookmark
WELCOME ENTRY...TESTING!!!





Assalamualaikum & hai to everybody..

Selamat datang ke auninadhirah fotopages. This is the first entry...Sorrylah kalau fotopages ni tak berapa canggih...sebab baru nak hands on . So masih terkial-kial lagi nih. Btw...main concern untuk buat benda ni sebab nak cari kawan-kawan lama auni...umi & abah..yang dah lama terpisah & not forgetting to welcome a new friends. . So, kepada semua yang tau pasal fotopages auni ni rajin2 lah singgah kat sini yea..ianya akan menjanjikan cerita2 yang hot lagi sensasi...(ces!!macam lah umi auni rajin sangat nak update benda ni )...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net